Привет!
На 10-ти април направих поръчка от холандски онлайн магазин
http://www.scalemodelstore.com/ за два дребни като размер продукта, но за почти 60 евро. Избрах Premium shipping в процеса на извършване на покупката, заради застраховането й (това ми струваше 4 евро).
На 11-ти април ме известиха чрез имейл, че пратката ми е изпратена. За страни от ЕС магазинът твърди, че за максимум 7 работни дни пристигат поръчаните стоки. Вече 9 работни дни обаче не ми пристига известие от нашата поща, че нещо за мен изобщо е получено при тях. От сайта на магазина посочват следното: We ship worldwide, to all countries. All parcels are sent by priority mail, and will be delivered to you by your local mail company. От последното разбирам, че именно от Български пощи трябва да си взема покупката.
Въпросът ми е, дали е добра идея да отида, без да съм получил известие Български пощи, в пощенския клон и там да разпитам дали нещо не е пристигнало за еди-кого си, пратено от еди-кого си? Биха ли ми обърнали внимание?
Поздрави!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
30.04.2009НЕ Е имало никакво забавяне! Точно за 7 календарни дни (11.04 - 18.04) е пристигнало колетчето от Холандия до моя пощенски клон в София, но като ходих там на 24.04 не получих нищо, защото служителката не ми чула правилно името! Е, днес се разбрахме най-накрая. Все пак държа да отбележа, че не съм получил никакво известие... Важното е, че всичко е наред!