Часовете са според зоната UTC + 2 часа

Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Искам да си направя е-магазинче!
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 00:00 

Привет!
Имам регистрация в ebay + paypal. Желая да си направя магазинче, в което да продавам стоките си, но ми трябва насока как да започна. Предполагам че пейпал със сметка в евро е добро решение? Има ли недостатък регистрирането на Е-шоп?
Благодаря!

Профил Изпрати  

Заглавие: Re: Искам да си направя е-магазинче!
МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 00:26 
Администратор

Опиши малко по-подробно какво точно имаш като идея за магазина, какво и колко ще продаваш, за къде ще предлагаш продуктите и услугите...? След като говориш за Европ, предполагам предимно в Европа?

Профил WWW  

МнениеПубликувано на: 01 Апр 2009, 09:53 

Благодаря Bloody !
Накратко. По занятие съм антиквар и ми се иска да пусна стоките си в e-bay. Досега съм продал няколко стоки, но след неколкократни релиствания. При всяко седмично релистване си плащам комисионната дори и да не продам стоката, но след изтичането на седмичния срок трябва отново да релиствам и плащам. Гледам, че стоките на колегите антиквари автоматично се въртят (релистват) на цикли от по 20-ина дни, а други стоят перманентно докато се продадът и така се избягва релистването. При магазинчето има опция Shop Categories с която категоризираш еднородни стоки кото се намират лесно заедно само чрез 1 кликане. Овен това самото магазинче си има графа за представяне на насочеността (например аз се занимавам само арт антиквария) и в обявите ми могат да се намерят само само сродни стоки.
Предполагам че добавянето на повече снимки на стоката е на преференциални цени при магазина ?! По това съдя от голямото количество снимки на всяка стока на колегите с Е-шоп.
Иска ми се да направя всичко горепосочено а и да ползвам и другите услуги които предоставя продажбата на стоката в магазин, а не като обикновен аукцион (търг).
Просто ми трябват първите няколко стъпки.........
Искам да продавам не само в Европа а и САЩ. Ще продавам доста, но сравнително евтини неща.
Предварително благодаря 8-)

Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 22:25 

Здравей,
Ако искаш да продаваш стоки на бг пазара може да си направиш магазин в www.mymall.bg но там ще трябва със сигурност да имаш повече стоки, за да ти изглежда сериозен магазина

Профил Изпрати  

МнениеПубликувано на: 24 Фев 2010, 22:36 

Благодаря !
Вероятно ще се възползвам и от тази опция.

Профил Изпрати  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Напиши нова тема Отговори на тема  [ 5 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа