Благодаря Bloody !
Накратко. По занятие съм антиквар и ми се иска да пусна стоките си в e-bay. Досега съм продал няколко стоки, но след неколкократни релиствания. При всяко седмично релистване си плащам комисионната дори и да не продам стоката, но след изтичането на седмичния срок трябва отново да релиствам и плащам. Гледам, че стоките на колегите антиквари автоматично се въртят (релистват) на цикли от по 20-ина дни, а други стоят перманентно докато се продадът и така се избягва релистването. При магазинчето има опция Shop Categories с която категоризираш еднородни стоки кото се намират лесно заедно само чрез 1 кликане. Овен това самото магазинче си има графа за представяне на насочеността (например аз се занимавам само арт антиквария) и в обявите ми могат да се намерят само само сродни стоки.
Предполагам че добавянето на повече снимки на стоката е на преференциални цени при магазина ?! По това съдя от голямото количество снимки на всяка стока на колегите с Е-шоп.
Иска ми се да направя всичко горепосочено а и да ползвам и другите услуги които предоставя продажбата на стоката в магазин, а не като обикновен аукцион (търг).
Просто ми трябват първите няколко стъпки.........
Искам да продавам не само в Европа а и САЩ. Ще продавам доста, но сравнително евтини неща.
Предварително благодаря