Готово!
В картата си имам пари не е нещо на косъм само за таксите.
Проблема е бил единствено времеви. Четири дена след регистрацията ми и въпреки че имах още в деня на регистрацията една успешна транзакция за минимална сума.
Но пък тия от съпорта им са наистина невероятни некадърници и олигофрени. На първото ми запитване изплющяха едно шаблонно съобщение как много лесно се избирало автоматично да дръпне от картата след като няма наличност в акаунта, а аз точно за такъв проблем им писах- че не избира да дръпне от картата. Освен това да съм погледнел в Хелп менюто, което изрично им писах че съм преровил доста преди да ги питам каквото и да е.
После се ядосах и им извадих цитат по цитат техните думи и тези в менюто с точно описание на действията ми как нищо от описното не се случва в моя акаунт. Отговори ми един, че наистина след като ми погледнал акаунта установил, че наистина съм си аднал и листнал картата по всички правила, но въпреки това точно тази транзакция(бях писал на кой акаунт искам да пратя) не мога да извърша поради някакви си политики на компанията и заради системата им за сигурност, без да каже че ще е временно блокиране и е въпрос само на няколко дена и технологично време. А ми препоръча да съм питал човека за друг начин на плащане.

Е вече съвсем му се изтварих на тоя и му казах в прав текст, че ако съм искал друг начин на плащане, то акаунта ми в смотаната им система не ми е нужен хич!
Явно малко повече от нужното съм им се натварил, ама к'во му пречеше на тоя пундьо да ми каже пробвай да извършиш плащането след ден-два, пет?
Ще ми предлага алтернативи оня- такса за банков превод в БГ банка 15 евро за да пратя 25 евро?
Тоя който имаше да получава кинтите пък междувременно ми прати мейл що съм се бавел с плащането.
Накрая след като онзи от Хелп центъра ми отговори засуканите си глупости за системите за сигурност си викам- на тоя са му блокирали акаунта заради нещо нередно или е само на Персонал акаунт и ако е имал вече 2 входящи плащания и са му го блокирали до края на месеца.
Реших последно да пробвам в понеделник на 1-ви че ако е блокиран по тази причина да мога още в първите часове на 1-вия ден от месеца преди някой друг да е платил да му пратя кинтите. Обаче само преди няколко часа от любопитство пробвах отново и този път си стана и се прие плащането
Едиствено времево технологично време е защитата им да не би някой новорегистриран да източи някоя карта и то в моя случай само за 25 евро става въпрос
Айде дано така успешно бранят сметките ни и за в бъдеще и дано си уволнят некадърниците от Хелп центъра! Благодаря и за твоя отговор!